22Bet Aplikacija

Kao jedan od vodećih online operatera u Hrvatskoj, 22Bet je prepoznao koliko je igra u pokretu važna hrvatskim igračima. Iz ovog razloga 22Bet Hrvatska za igrače je pripremio nekoliko načina na koje se mogu kladiti i kockati u pokretu.

Registriraj se

18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

 • Gledajte utakmice Gledajte
  matches
 • Povući novac Povući
  novac
 • Bilo kad, bilo gdje Bilo kad,
  bilo gdje
 • Stavite oklade Stavite
  oklade
22Bet App

Pregledajte Aplikaciju 22Bet

22Bet je za korisnike Android i iOS uređaja kreirao izvorne aplikacije. Ovakav pristup igri u pokretu omogućava igračima preuzimanje aplikacije na mobilni uređaj. S druge strane, za igrače koji ne žele preuzimati dodatne aplikacije na svoj mobilni uređaj, tu je mogućnost igranja s pomoću preglednika na 22Bet optimiziranoj web aplikaciji.

22Bet Mobilna Aplikacija za iOS

Korisnici iPhone odnosno iOS uređaja za mobilno igranje mogu se koristiti izvornom aplikacijom koja je razvijena upravo za uređaje s ovim operativnim sustavom. Izvorna aplikacija omogućuje korisnicima korištenje svim značajkama koje nudi desktop verzija internetske stranice.

22Bet se potrudio da izvorna aplikacija za iOS uređaje bude jednostavna za preuzimanje i instalaciju. U nastavku vam donosimo vodič za preuzimanje 22Bet iOS mobilne aplikacije na svoj uređaj.

Kako preuzeti i instalirati aplikaciju

Izvornu aplikaciju korisnici mogu pronaći na App Storeu:

 1. Posjetite App Store na svoj uređaju i prijavite se s pomoću svojih pristupnih podataka
 2. S obzirom na to da 22Bet ima licencu izdanu na Cipru, morate promijeniti svoju regiju na Cipar kako biste preuzeli aplikaciju
 3. Odaberite postavke, a zatim opciju „Promijenite državu ili regiju“, potom odaberite Cipar
 4. Prihvatite uvjete korištenja i odaberite opciju „Dalje“, uspješno ste promijenili postavke
 5. Ukucajte „22Bet“ u polje za pretragu, nakon što pronađete aplikaciju, pritisnite na opciju „Preuzmi“
 6. Ako želite, možete vratiti vaše postavke regije na staro

Vaša 22Bet iOS aplikacija spremna je za korištenje, otvorite aplikaciju na svom mobitelu, prijavite se sa svojim podacima i spremni ste za igru.

22Bet Mobilna Aplikacija za Android Uređaje

22Bet naravno nije zaboravio na svoje igrače koji koriste Android mobilne uređaje te je i za njih razvio izvornu aplikaciju koju igrači mogu preuzeti na svoj uređaj. Svaki igrač koji ima Android pametni telefon može koristiti 22Bet mobilnu kladionicu za sportsko klađenje i igranje casino igara za pravi novac.

Ova je aplikacija prilagođena mobitelima i za tablet igru te ju je vrlo jednostavno instalirati. Ipak proces preuzimanja i registracije malo se razlikuje od onog za iOS uređaje. Razlog za ovo pravilo je „Play Storea“ zbog kojeg nije dozvoljeno objavljivati aplikacije za igru s pravim novcem.

Preuzeti i Instalirati Aplikaciju

Igrači mogu preuzeti i instalirati 22Bet aplikaciju za Android uređaje sljedećim putem:

 1. Otvorite preglednik i unesite sljedeću adresu 22Bet.mobile
 2. Na vrhu stranice odaberite opciju „Instalacija“
 3. Prije instalacije potrebno je promijeniti sigurnosne postavke na svoj uređaju
 4. Dozvolite instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora tako što ćete otvoriti opciju „Postavke“ na uređaju, a zatim opciju „Sigurnosne postavke“
 5. Završite instalaciju i uživajte u 22Bet mobilnoj aplikaciji

Nakon preuzimanja, aplikaciju možete koristiti kao i sve druge aplikacije koje ste preuzeli s Trgovine Play.

Mobilna Verzija Internetske Stranice

Pored izvornih aplikacija za mobilne uređaje koje je 22Bet kreirao, igrači mogu pristupiti igri u pokretu i putem mobilne verzije internetske stranice. 22Bet internetska stranica u potpunosti je optimizirana za mobitele i igrači imaju isti ugođaj igranja kao na desktop verziji web stranice.
Pored mogućnosti igranja na mobilnim uređajima, web aplikacija optimizirana je i za tablete.

Igranje putem mobilne verzije internetske stranice sa sobom nosi neke prednosti kao što je brži i lakši pristup bez potrebe za preuzimanjem dodatnih aplikacija na svoj uređaj.

Za pristup mobilnoj inačici internetske stranice, dovoljno je da igrači otvore internetski preglednik na svom mobitelu i unesu m.22bet.com., preglednik će ih automatski odvesti do internetske aplikacije.

22Bet Mobilna Aplikacija: Zahtjevi Sustava

Mobilna aplikacija 22Bet dostupna je na većini Android, iPhone i iPad uređaja. Minimalni uvjet za pokretanje 22Bet aplikacije na Android uređajima jest da uređaj posjeduje minimalno Android 6.0 operativni sustav. Za iOS uređaje uvjet je minimalno inačica 7.0. Ova pravila većinom se primjenjuju na starije mobilne uređaje. Mobilni uređaji koji su izašli na tržište u posljednjih 5 godina mogu pokrenuti 22Bet aplikaciju bez smetnji.

Kada je u pitanju igra putem preglednika, igrači tu ne bi trebali imati previše problema u pogledu kompatibilnosti i zahtjeva sustava. Jedino što je potrebno jest da je preglednik kojim se koristite ažuriran na najnoviju inačicu.

Registriraj se

Pitanja i Odgovori